a funkymaffia Bamakoba megy

HTML

Kocsi Keresés Kisvárdától Kisfakosig

2007.08.04. 03:59 funkymaffia

Ugye említettem már, hogy nem nagyon tudunk válogatni verdák között. Hogy mit jelent ez pontosan, miért nem találtunk még megfelelő terepjárót, milyen nehézségekkel találjuk szembe magunkat, és hogyan keresünk, erről szeretnék kicsit bővebben értekezni.

1. Hogyan és hol keresünk autót?
Kicsiny hazánk használtautó kereskedelmében megkerülhetetlen tényező a hasznaltauto.hu. Ezt valószínűleg a kereskedők is érzékelik, ezért bízom benne, hogy az oldal segítségével az összes hazai kereskedő készletét figyelhetjük. (persze lehet, hogy vannak még autókereskedők akik nem használnak internetet) Mivel az oldal, mint említettem, megkerülhetetlen, magánszemélyek szintén itt (pontosabban itt is) hirdetik meg eladósorba kerülő járgányaikat.
Szerencsére az oldal elég profi (hiányosságairól később), nem kell naponta átböngésznünk a kínálatot, könnyedén beállíthatjuk milyen autót keresünk, és ha a paramétereknek megfelelő verda kerül be az adatbázisba, akkor már jön is nekünk az emil. Ezzel tehát - az oldal megkerülhetetlenségében vetett hitünk szerint - az összes online meghirdetett autó a látómezőnkbe került.

A szóhasználat szándékos és precíz (mint én:). Ezzel az ügyes húzással ugyanis
még nem látjuk azokat a patrolokat, pajerokat, terranokat, troopereket, cherokeekat melyeket online nem hirdettek meg. Szerencsére egyes nyomtatott médiák tulajdonosai jól érzékelik az idők szelét, és a hirdetéseket nem csak az újságokban, hanem az interneten is hozzáférhetővé teszik.
Erre a legjobb példa az OnlineApro.hu. Ezen az oldalon történő keresgéléssel két legyet is ütünk egy csapásra, mivel az Apró-hálózat tagjai megyei apróhirdető újságok - melyek egyes területeken meglepően népszerűek, vasatagok, és drágák (jövő héten a témában kelet-magyarországi kutatást végzek) - országos offline kínálatot tekinthetünk át.

Összefoglalva:
hasznaltauto.hu - Autókereskedések készletei (országosan) & az online meghirdetett autók
onlineapro.hu - Megyei offline hirdetések (kivéve Pest megye)

Te hogyan és hol keresnél még?


ez már így is elég hosszú lett, de muszáj még idebiggyeszteni AZ AUTÓT, ami e bejegyzést ihlette, annak ellenére, hogy normális kép nincs is róla. Egy 1988-as Ford F-350, 7300 ccm-es(!) dízel motorral. (szerény megjegyzés a hirdetésben: "ebben van elég erő elhúzni egy házat"















még több fotó a típusról.









Ha valakinek van ilyen, szívesen kipróbálnánk!

Üdv, sistiri

Szólj hozzá!

Címkék: keresés kocsi ford használtautó autókínálat onlineapro f 350 autókereskedés

A bejegyzés trackback címe:

https://funkymaffia.blog.hu/api/trackback/id/tr41131922

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása