a funkymaffia Bamakoba megy

HTML

kópia - van képünk hozzá!

2007.06.26. 15:24 funkymaffia

2007. június 25.




ami az országnak a szállóigei magasságokba taszajtott útelága...sudfhapurihgapfhg...ás, az a funkymaffiának a mérföldkő! kérem alássan, megismertük operatőreinket, akik mélyre szippantották (mélyre, tüdőbe) a funky szellemiséget, kézbe vették eszközeiket, vállra csapták állványaikat és felvették, rögzítették, megvágták a funkymaffia produkció első kisfilmjét! áldozatkészségükért riszpekt és köszönet, nem győzzük elégszer! nézzétek, véleményezzétek, kontaktáljatok velünk, hogy még jobbak lehessünk!

amit tervezünk még filmre vinni: muhaha, nézd meg ezt a filmet, és kiderül. innen üzenjük mindenkinek, hogy ma este nagy storyboard/forgatókönyv-alkotói estet rendezünk a következő filmjeinket előkészítendő. ha eredeti ötlettel tudod segíteni munkánkat, vagy egyszerűen csak kíváncsi vagy, hogy hogyan nézne ki az afrikai túrával bármilyen összefüggésbe hozható felvetésed filmen, akkor ne habozz megosztani velünk, hogy elkészíthessük és mi is (video)megoszthassuk! amit feltétlen ígérhetünk, az - a tizenöt perc hírnév mellett, ugye - a film végén a felirat: ... ötlete alapján. nosza, helyettesítsd magad a három pont helyére! legyél te a három pont!

végezetül szeretnénk tudatosítani mindenkiben, hogy kellő önkritikával tekintünk első filmben való szereplésünkre, megvan bennünk a törekvés, hogy egyre jobbak legyünk.

várd a következőt, mert jövünk!

uff, a funkymaffia.-

Szólj hozzá!

Címkék: video forgatókönyv kópia storyboard

A bejegyzés trackback címe:

https://funkymaffia.blog.hu/api/trackback/id/tr59106346

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása