a funkymaffia Bamakoba megy

HTML

kopott mezei bitlisz

2007.06.26. 15:21 funkymaffia

2007. június 15.


na kiazaki? aki tegnap vette a fáradságot és a kíváncsiságtól a feneke lyukában vezérelve megnézte a Budapesttől Bamakoig c. útifilm második részét a travel csatornán? ugye, hogy úh! mer én nem. kimondottan a hétvégi ismétlésekre gyúrok, ezzel véghez viszem azt a szadomazot magamon, hogy szerda este a tévét nem odakapcsolom, hanem helyette olajlábazatot égetek és a kellő hőmérsékletre hevült felső, vízzáró, takaró és baromi ronda réteget spaklival letolom, mint Vili bácsi hajnal fél egykor a két dekás vodkát a játszóteres parkban. Vili bácsi rendkívüli személyiségi jegyei közül leginkább két érdekesség jut most eszembe: egyrészt úgy elkapja a csuklyásizmodat és monyorgatja, hogy kedved lenne egy Nadalt megszégyenítő fonákkal képen vágni; másrészt úgy hallgatja vasárnap délután a kisrádióján a déli krónikát gangra nyíló konyhaajtóstul, mint ahogy a rammsteint esik jól másnak - üvöltve. Vili bácsi leghűségesebb barátja Pali, akivel sokat tanakodhattak azon, hogy milyen, rá (Palira) jellemző, mégsem hétköznapi névvel ruházzák fel, semmint a Pál, mert ugye milyen dolog az, ha az embernek egy évben vagy tizenöt névnapja van? aztán hogy a tablettás bor még mindig keresett a hazai éjjel-nappalikban, az nem kis részben nekik köszönhető, és ha már megveszik, hát meg is isszák. ha megisszák, akkor neki fognak kigondolni, hogy: te Pali, most nevet választunk neked. mivel én sokkal tapasztaltabb vagyok, te meg részegebb, ezért úgy választunk, hogy én választok - győzködi Vili bácsi. Pali helyesel, így lelkesen örül annak is, hogy végleg megbélyegzetté válik: kopott mezei bitlisz lesz belőle. mint Ratzingerből Benedek, vagy ilonábol cicciolina. és Pali büszkén hallgat is új nevére, amikor Vili bácsi nyelvére veszi. így történhetett, még ha nem is igaz.

Vili bácsi és kopott mezei bitlisz fellelhetőek bármely napszakban az újlipótvárosi kocsmadzsungel útvesztőjében, borozók és hörpintők közt flippergolyót játszva, egyik lyukból ki, másikba be. szépek együtt.

uff, a funkymaffia.-

Szólj hozzá!

Címkék: pápa cicciolina staller ilona benedek rafael nadal xvi. újlipótváros

A bejegyzés trackback címe:

https://funkymaffia.blog.hu/api/trackback/id/tr4106344

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása