a funkymaffia Bamakoba megy

HTML

legalización

2007.06.26. 15:17 funkymaffia

2007. május 16.


esküszöm azt gondoltam, hogy kellemes hónapfordulót ünneplek az ucsó firkálás időpontjához - 2007:04:18 - képest, de nem ment. nem bírtam, jó nektek. a fenti cím és a hétvégi kendermagos demonstrációk között sem gyakorlatban, sem ideológiai síkon párhuzam nem feszül, mennék rögtön elébe és kérném a kétkedőket, hogy a hangos, turbulenciát maguk után vonó, terjedelmes ÁHHHHHÁ! felfortyanásaikat hagyják meg másnak. kösziszép. vagy cseréljék le az ugyemegmondtamokat. javasolnám jégrémpálcikákra, egyrészt szar íze van, másrészt faraghatsz belőle fogPISZKÁLÓt, elcseszni nem nagyon lehet. a cím kiválasztása mindig a szerző kiváltsága, ezzel kérkedni illik, hogy mit miért választott, azt megmagyarázni nem.

akarjátok vagy sem, az van, hogy most azt fogjátok elolvasni, hogy: funkymaffia-csapatunk hölgy tagja olyan, mint Párizs. látni és megszeretni. látni őt majd minden dolgos, izzaccságszagú hétköznap estéjén majd nyártól. azt el nem mondhatom, hogy hol, szigorúan köt a titok megtartása. rövidesen ki lesz majd az is derítve számotokra. ez túl sok jót jelent és ránk nézve hízelgő, hogy letudjam mára a kötelező közhely penzumot.

a funkymaffia project duzzad, fejlődik, halad, a háttérben szorgos hangyák rúgják bokán a hegedülő tücsköket, ala kula mole kula, moco roga zatom. produkcióvá érleljük alapötletünket, a Bamako-kaland nem vész el (továbbra is mindennek alfa romeoja és opel omegaja), csak átalakul. kibővítjük látóköröteket, tágítjuk tudatotokat, befolyásoljuk a közt, és (video)megosztunk. mindenki, aki olvas, magára kötelező érvényűként nézve nyikkanjon meg, ha ösmer olyan embört (igen, lehet szögedi is, őtet is mögércsük, meg azé gyűjjék pessre, ugyi), aki a kamerát úgy tartja a kezében, mint v. katalin - született michelle wild - sátoraljaújhelyi lakos a... igen, ne csak jól álljon neki, hanem használni se kelljen már megtanítani, na. szükséges szaktudás, tapasztalat, nyitottság, eltökéltség, érdeklődés, kitartás, innovativitás, terhelhetőség, (juj a kreativitást ki ne hagyjam), kreativitás. cserébe ő is funky lesz. nameg ismert. (ha nem lennék egyértelmű: nem m.w.-ot keressük, és nem pornókameramannt, hanem egyszerűen operatőrt - és technikust is).

majdnem. majdnem majdnem. majdnem kiment a fejemből, hogy a legkisebb, legfiatalabb, legtöbb labú és mindegyikünk közt a legszőrösebb funkymaffia-tagot bemutassam, hogy bebizonyítsam nektek, szerethető a szőrös, kicsi és fiatal, több lábbal álló is. ő Szotyi.






árrivedercsi, amore motore. a funkymaffia.-


Szólj hozzá!

Címkék: párizs kendermag wild michelle szotyi vad katalin

A bejegyzés trackback címe:

https://funkymaffia.blog.hu/api/trackback/id/tr73106341

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása