a funkymaffia Bamakoba megy

HTML

okosak vagyunk!

2007.05.17. 12:48 funkymaffia

2007. január 30.

faradt vagyok. el ne aludjak.
- hekas! terj magadhoz! - rangat bele a blogok vilagaba sistiri. azannya, ez most tenyleg az en idom. LjöV Ht (eljövé hát).
nem vagyok faradt. csak el ne aludjatok.
elso bejelentkezesunk ota szembesultunk a tennyel, hogy comment egy szal sem erkezett a mondandonkhoz. persze ez tobb mindennek koszonheto, akarmivel magyarazhato, en altalaban a szerencsetlen csillagzatoknak tudom be. objektivebben kozelitve megis kiderul, hogy a mai napig nem kerult publikalasra blogunk, csak ketten, magunk kozt dicsertuk, ajnaroztuk. persze azert elvartuk, hogy jelezzetek, hogy mennyire allat az otlet, ami megfogant a fejunkben. a tuzkeresztsegen az elmult 96 oraban atesett oldalunk, kapott egy kis rancfelvarrast, zsirleszivast, megerett tehat arra, hogy a nagykozonseg ele tarjuk magunkat. es ha megfelelo kapacitassal veszi majd fel a versenyt azabizonyos kozossegepito oldal, es nem fagy le felpercenkent, akkor sokkal konnyebb dolgunk lesz a hatekony hirveres teren.
nade. fejlodunk, haladunk! verdank ugyan meg nincs, viszont otleteink mar vannak, hogy mivel kellene nekivagnunk a versenynek. leginkabb a made in japan 4WD/AWD terepjarok fele orientalodunk, hamarosan szet is nezunk a hazai hasznaltauto piacon, hogy szembesuljunk a valosaggal. persze ha vannak otleteitek, tapasztalataitok, netan ilyen eladni valo autotok, akkor e-mailben jelezzetek felenk. barter lehetseges, kanapeval, kameraval, projektoros tevevel, notebookkal szivesen fizetunk! probalkozasunkrol a video- illetve fotoanyag hamarosan lathato lesz itt is, valamint az ikep.hu-n.
nem tudok elfaradni. el ne aludjatok!
vegul. azt hiszem, igazan tehetsegesek vagyunk. eleg, ha a figyelmeteket a blogunk jobb felso sarkara iranyitjuk. tamogatoi korunk negy nap alatt bovult az ott olvashato cegek nevevel. ha ilyen utemben harapnak utanunk az uzleti elet halai, akkor felo, hogy az egy ev mulva esedekes versenyre annyi logot es matricat kell aggatnunk a versenyautonkra, hogy a szelvedokon sem lehet majd toluk atlatni! a megjelenest hogyan biztositanank? megvetjuk labunkat a media mezsgyejen. blogunk el es virul; honlapunk keszuloben; archivaljuk lepeseinket, felkeszulesunket, agyviharainkat minosegi fotok es filmanyag formajaban, melyek a musorkeszitesi ambicioinkhoz elengedhetetlenek lesznek. melyik nap melyik ujsagot kell megvennetek, hogy rolunk olvassatok? mikor melyik csatornara kell nyomulnotok a tavkapcsoloval, hogy minket lassatok? idoben ertesultok rola.
addig is: szemezgessetek a tamogatoink portekaibol, szolgaltatasaibol, mi visszuk johiruket, es ok is viszik a mienket.
bruhaha.

udv, a funkymaffia.

nezz: funkymaffia.ikep.hu
irj: funkymaffia@totalcar.hu

Szólj hozzá!

Címkék: terepjáró barter hírverés műsorkészítés támogatók

A bejegyzés trackback címe:

https://funkymaffia.blog.hu/api/trackback/id/tr7077223

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása