a funkymaffia Bamakoba megy

HTML

rendszermazda

2007.05.17. 13:00 funkymaffia

2007. február 20.


anyám borogass, oszt kész. hol is kereshetnék méltóbb hallgatóságot, mint azannya köztetek. bes*arás. üdvözöllek benneteket kelet-európában. se nem mz sztritfájter, se nem hárli szoftéjl, ámde ha benyomnám - és mert be is nyomom - az AC/DC müncheni koncert dvd-jét, a stiff lupper lip turnét, méltán érzi úgy a kalandor, hogy megannyi felfedezetlen terület kínálkozik tombolásra, és akkor még nem is vonatkoztattam el a meglehetősen szerény hazai semmiségtől, mikor is elém kerül a hazai pálinka, vagy mi, de legalább adódik ok a kifogásra. nagggyon szerényen, ez nem az én ízlésem. lesz még, amikor reklám nélkül emberek irányítják a tudatot, eredményezve a felismerést, az áthatolhatatlanságot. (előbbi szó talán nyelvtanilag rejt magában némi-ki-vet-ni-va-lót, de kéretik nézni elfele!).
be kell számolnom arról, hogy az előző jelentkezésben prejudikált interjú sajnálatos módon nem jött össze, ellenben nem mondanám, hogy nem esik jól a szekszárdi paternus cuvée. akár hogy is,
mindig létezik megkérdőjelezhetetlen kitérő. na. és úgyis csak kisebb időpont egyeztetési zavarról van itten szó. no para.
nem túl látványos háttérmunkánkról talán annyi információt elegendő közkinccsé tennem, hogy gőzerővel zajlik a megfelelő autó keresése, ötleteket továbbra is várunk minden jólmegmondást a posztunkhoz.
nem mondom, hogy akárkit is mozgatni óhajtanánk, de eszem fas*om megáll, nyert a real! és ugye refrén::: mi van mákáj, be ne kákáj!
elkövetkezendő lépéseinket illetően annyival kecsegtetlek tikteket, hogy micsoda, de micsoda ótót tanátunk, amit persze próbáváty/pápróbáváty, lelkét neki kipróbáljuk, aztán nem mondom, hogy se tori, se csucsi nincs benne. nocsak. tán ők is jönnének Bamakoba? tán ők is. tán mindenki. senemigensenemnem. És amiért kiáltunk: egy profi és szabad, egyben elkötelezett kameramann - és egyelőre be is érjük ennyivel.
szabad a gazda! talpra, magyar - hadd kezdődjön a kígyóbűvölés! nem győzöm mán várni.

a funkymaffia.-

Szólj hozzá!

Címkék: magyar ac/dc szekszárd kelet európa operatőr

A bejegyzés trackback címe:

https://funkymaffia.blog.hu/api/trackback/id/tr277230

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása