a funkymaffia Bamakoba megy

HTML

közhírré tétettünk!

2007.05.17. 12:50 funkymaffia

2007. január 31.


eloljaroban szeretnem rovidre zarni az aramkort az 'ekezetes iras vs ekezetlen irasmod' pengeeles csataja korul. nem szeretek ÉK ezeteket hasznalni. ha sokat olvassatok a blogot, ti is hozza idomultok. klinikai vizsgalatok kimutattak mar ennek a bizonyossagat. es hogy ne lehessen tetten erni a konzekvenciat az elobbi mondatokban, a címekben felhasználom a magyar ábécé míves betűit. is.
azt akarjuk elerni, hogy beszeljetek rolunk! ehhez fontos lepes volt, hogy seggbe rugta magat a tegnap altalam finoman megszolitott, egyben burkoltan szapult 'vebkettes' oldal, igy alkalmunk nyilt figyelmetekbe ajanlanunk a blogunkat. koszonjuk a sok hajra!-t, sok sikert!, hozzal nekem taposoaknat Mauritaniabol! uzenetet, jo tudni, hogy minimum egalra all a 'hulyek vagytok-tom, h megcsinajjatok' meccs. latom, ma a sportbol meritek segitseget az iromanyomhoz, bruhaha. jut eszembe. homokfoci meccsre jelentkezni lehet az imelcimunkon. idopont: 2008. januar izé. helye: stadium szahara. brutal lesz, ha mar sport, ugye.
azt hiszem, korabban kellett volna felhivnom a figyelmeteket annak a versenynek a honlapjara, amelyiket kiszurtunk magunknak, mert gondolom en asztat, hatha nem vagyok mindig vilagosan fogalmazo olyan, akinek en hiszem magamat. azon az esemenyen veszunk majd reszt, amelyrol itt olvashattok tehat: www.budapestbamako.org. vagy egyaltalan nem kellett volna ezt leirnom, sir is az inhuvelyem.
mellesleg sistiri most robog a kanapeert, amit bevezetni ohajtunk, mint konvertibilis fizetoeszkot.
ugyan az elerhetosegek koze felkerult a sajat ikep.hu-n regisztralt oldalunk, nagyon jo is az. az oldal mukodik, hamarosan tartalom is megbujik majd mogotte. bakker rajottem, hogy nagyon jo kis szajt ez a www.ikep.hu. ultrabrutal mega meretu fotoim is olyan gyorsan feltoltodnek, hogy asse tudom, ki a fogo.
nem feledve luis ervinqe baratomat, ma az o tiszteletere igy koszonok el: csocsesz dzsukel edesapaim! (nem, nem tavozott kozulunk, el meg.)

a funkymaffia.-

Szólj hozzá!

Címkék: verseny fizetőeszköz kanapé mauritánia ábécé

A bejegyzés trackback címe:

https://funkymaffia.blog.hu/api/trackback/id/tr6277224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása